Samsvar med EU-lovgivning

Der Kaspersky VPN er distribuert i EU, overholdes vilkårene i personvernforordningen (GDPR).

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere, bekrefter du at du gammel nok til å installere Kaspersky VPN innenfor EU. Når Kaspersky VPN er installert, blir du bedt om å lese og godta vilkårene og betingelsene som kreves for førstegangskonfigurering og bruk av Kaspersky VPN: vilkårene for databehandling, personvernerklæringen og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål (markedsføringserklæringen).

Du vil også bli bedt om å lese og godta vilkårene og betingelsene som kreves for bruk av Kaspersky VPN: erklæringen om databehandling for gjennomføring av et kjøp (kjøpserklæringen) og erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen (nettportalerklæringen).

Hvis du velger å godta disse erklæringene, kan du likevel tilbakekalle godkjennelsen når som helst i programinnstillingene.

Viktig: Hvis du har en tidligere versjon av Kaspersky VPN installert på OS X 10.11 (El Capitan) og du har tenkt å bruke programmet innenfor EU, må du oppgradere operativsystemet til macOS 10.14 og deretter oppgradere Kaspersky VPN. Hvis du ikke vil oppgradere operativsystemet akkurat nå, må du fjerne Kaspersky VPN fra datamaskinen.